Meer resultaten voor romeinse cijfers tattoo ontwerpen

   
 
 
 
romeinse cijfers tattoo ontwerpen
 
21 x de mooiste tattoo's' met Romeinse cijfers NSMBL.
Of het nou een trouwdatum, je lievelingsgetal of je geboortejaar is, het kan allemaal. Naast dat Romeinse cijfers er mooi klassiek uitzien, zijn ze ook minimalistisch en tijdloos. Voor altijd mooi dus. Wil je wel een tattoo laten zetten maar weet je nog niet waar?
Romeinse cijfers tattoo forumonderwerp.
Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Recente berichten in Romeinse" cijfers tattoo." Romeinse cijfers tattoo. 17 mei 2008 1236.: Ik wil van boven naar beneden op het midden van mijn rug mijn geboorte jaar in Romeinse cijfers hebben. Op bovenstaande manier dus.
Bereken datum in Romeinse cijfers met jaar 2 of 4 cijfers.
In het dagelijkse leven kom je Romeinse cijfers overal tegen: op gebouwen, als jaartal in films, als tattoo en op klokken en horloges. Met de Romeinse letters I, V, X, L, C, D en M kan je veel combinaties maken.
Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke datum of getal om in Romeinse cijfers.
Misschien vind je het wel leuk om je geboortedatum of een andere belangrijke persoonlijke datum weer te geven in Romeinse cijfers bijvoorbeeld voor een tattoo. Met deze module bereken je de Romeinse cijfers van een datum of getal. Je kunt bij ons drie type berekeningen maken: dag-maand-jaar, maand-jaar en jaar/getal.
Tatoeages.
Home Romeinse cijfers tattoos. Romeinse cijfers tattoos. Sorteer op Algemene instellingen. Er zijn 86 afbeeldingen in deze categorie. Er zijn 86 afbeeldingen in deze categorie. Categorie: Tatoeages pols. Categorie: Pijl tattoos. Categorie: Rug tattoos. Categorie: Uil tattoo. Categorie: Kruis tattoo.

Contacteer ons