Meer resultaten voor tatoeage voorbeelden initialen

   
 
 
 
tatoeage voorbeelden initialen
 
21 originele trouwringtattoos waar je sowieso JA op zal zeggen.
Jullie kunnen natuurlijk ook elkaars initialen laten zetten. Dan hoef je die niet steeds in bomen te krassen. Nog een supermooi idee: de naam van je man of vrouw laten tatoeƫren. Als je deze tattoos zelf schrijft, wordt het nog 100 keer romantischer.
Custom art Tatoeages.
Denk bijvoorbeeld aan de initialen van iemand die veel voor je betekent, of een datum die voor jou belangrijk is. Of een afbeelding of symbool waar je veel waarde aan hecht een kruisje, een hartje., In al deze gevallen spreken we van Custom Art.
Tattoo Letters ontwerpen sierletters voorbeelden.
Toch moet je wel oppassen met het laten tatoeƫren van kleine letters. Wanneer je op een klein oppervlak de kleine letters laat zetten, dan bestaat er een kans dat de letters in elkaar overlopen en dat daardoor de tatoeage niet goed leesbaar is.
Spijt van mijn tatoeages.
In totaal heb ik nu 4 tatoeages. De 4de en laatste tatoeage zit op mijn pols, het zijn de initialen A W. Van deze tatoeage kan ik met zekerheid zeggen dat ik er geen spijt van heb. Hij heeft een speciale betekenis voor me en staat voor de naam van een overleden vriendin.
Tattoo ontwerpen: lettertypes voor naam en tekst tatoeages Webwijzer.
Er zijn veel websites voor het zoeken van lettertypes, waaronder speciale tattoo generators. In dit overzicht kiezen we voor DaFont, FontSpace en FontShop: deze sites bieden originele lettertypes, en goede zoekmogelijkheden. Kijk voor het maken van een afbeelding met sierletters op: Quotes maken.
Tattoo pols voorbeelden.
Bekijk hier enkele tattoo pols voorbeelden om inspiratie op te doen. Vaak zie je op een pols iemands initialen terugkomen of staat iemands hele naam op het lichaamsdeel. Kleine vormen zoals een ster staan ook gaaf. Bezoekers over Tattoo voorbeelden.
Herinneringstatoeage van je dierbare.
Ook populair is het welbekende infinity teken, dat naar het Nederlands vertaald staat voor oneindige liefde. Of je nou gaat voor een zelf ontworpen tatoeage of een symbool dat al bestaat, aan elke tatoeage kun je jouw eigen draai geven. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bestaand symbool, bijvoorbeeld een hartje, te personaliseren naar je eigen stijl. Denk eens aan een hartje met initialen bijvoorbeeld, of een vogeltje met zijn of haar naam erbij.
Naam tattoo voorbeelden, laat je inspireren door Dutch Ink!
Stijlen en soorten. Je eerste tattoo. Prijzen en acties. Je eerste piercing. Whats your story? Whats your story? Uit de shop. Pers en bloggers. Veel gestelde vragen. Tattoo voorbeelden Naam tattoos. Terug naar overzicht. Copyright The Syndicate Company 2018 Algemene voorwaarden.
De ontdekking van de hemel Wikipedia.
In De ontdekking van de hemel zijn dit onder andere de initialen van Quinten Quist en de wijze van overlijden van Max Delius. Ook komen er motieven in deze en andere romans voor die verwijzen naar verschillende vormen van mythologie uit de klassieke oudheid.
Voorbeelden van bijzondere trouwringen en sieraden.
Het is haast uniek, ook een prachtig symbool voor hun relatie: de manier waarop ze elkaar leerden kennen en een gedeelde passie. Roterende trouwring met initialen. In deze trouwringen set zijn zowel de hartslag als de initialen van het bruidspaar verwerkt.
Tatoeage.
Ik heb vorig jaar maar liefst 4 tattoos laten zetten.: initialen van m'n' vader onder m'n' linker sleutelbeen. Proud to be like you bovenaan m'n' rug, net onder m'n' nek. Que Sera, Sera op m'n' linkerpols. 2 venustekens met een hartje en een L achter dat hartje op m'n' linker onderarm net boven de pols. Login of registreer om te kunnen reageren. 15 mei, 2013 1343.: Ik wil op mijn gereconstrueerde borst een kleine tattoo laten zetten, iets in de zin van pink ribbon. Ik wil geen littekens verhullen maar meer een soort aandenken van wat ik meegemaakt heb.en een soort van medaille" omdat ik het doorstaan heb lol.: Ik zit al heel lang online te zoeken maar heb nog niets gevonden. Iemand tips, voorbeelden? Login of registreer om te kunnen reageren. 2 juni, 2013 2221.: Ik heb ook een vraag m.b.t. Ik heb op mijn linkerzij al een tatoeage en wil deze nu laten uitbreiden over een stuk rug/mijn schouderblad.
Alle-nieuwste-tattoo.
Ziet u een mooie tattoo die u ook graag zou willen plaatsen? Elk tattoo voorbeeld kan vergroot of verkleind worden zoals u dat wilt, ook is het mogelijk om het desbetreffende tattoo voorbeeld op een ander lichaamsdeel te plaatsen als dat hier op de foto staat.

Contacteer ons